Pieni yritysesittely ensimmäisen blogikirjoituksen kunniaksi. Ajutech Oy suunnittelee ja valmistaa Vipermetal-brändättyjä seulontakupeja ja murskakupeja. Yritys on toiminut yli 10 vuoden ajan. Se on kasvanut pienestä yhden miehen yrityksestä merkittäväksi kansainväliseksi kasvuyritykseksi. Tärkeintä on ollut löytää oikeat ihmiset tekemään oikeita asioita. Ammattimainen ja toimiva tiimi on kaiken toiminnan perusta.

Yrityksen perustajalla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Kaikki tuotesuunnittelu ja kehitys tehdään yrityksen sisällä. Motivaatio on säilynyt vuosien varrella, ja meillä on edelleen halu tehdä entistä parempia seula- ja murskakauhoja.

Yrityksen perustaja Arto Ulvo ensimmäisessä messutapahtumassa esittelemässä tuotteita.

Yritys on muuttanut toimitiloja useita kertoja, sillä tuotantotilat ovat osoittautuneet liian pieniksi kerta toisensa jälkeen. Kunnes löysimme vihdoin sopivat yli 3 000 neliömetrin tuotantotilat, jotka mahdollistavat monipuolisen laajentumisen. Nykyiset tilat on helppo erottaa hitsaus-, maalaus- ja kokoonpanotöitä varten. Yrityksen toimistotilat sijaitsevat myös samassa yhteydessä.

Uudet, suuremmat tuotantotilat mahdollistavat yrityksen kasvun.

Tällä hetkellä Vipermetal-tuotteita on jo myyty yli 25 maahan, ja jälleenmyyjäverkosto on kasvanut jatkuvasti. Osa jälleenmyyjistä on myös ollut mukana yrityksen alkuajoista asti.

Tutustu tuotteisiimme

Lue myös

Suurin seulakauha mitä olemme koskaan toteuttaneet valmistui vain seitsemässä viikossa

Toteutimme asiakkaan toivomuksesta seulakauhan, jollaista emme ole koskaan ennen valmistaneet tai edes nähneet tosielämässä. Kauhan tilavuudeksi tuli lopulta huikeat 7 m³, joka tekee siitä ainutlaatuisen työvälineen. Tässä artikkelissa kerromme hieman lisää kauhan toteuttamiseen liittyvästä työstä.

Lue lisää

Lumen ja jään seulontaa Nallikarin talvikylässä

Nallikarin Talvikylän työntekijät ovat ottaneet käyttöönsä Vipermetalin seulakauhan lumen ja jään seulontaan, mikä on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi lumisten elementtiharkkojen valmistamisessa.

Lue lisää

Seulakauhan käyttö maaperän stabiloinnissa tuo tehokkuutta maanrakennusprojekteihin

Maaperän stabilointi on eräs maanrakennusprojektien keskeisimmistä osatekijöistä, ja sen vaikutukset ulottuvat kauas projektin elinkaaren yli.

Lue lisää

Vipermetal VPCH 21 -murskakauha tositöissä

T. Mäkelä Oy, jyväskyläläinen suomalainen urakoitsija, sai purkutyösopimuksen nelikerroksisen betonirakennuksen purkamiseksi Keski-Suomessa. Aikataulu oli tiukka, samoin kuin sopimuksen määrä.

Lue lisää