En liten företagspresentation till ära av det första blogginlägget. Ajutech Oy designar och tillverkar Vipermetal-märkta siktkoppar och krosskoppar. Företaget har varit verksamt i mer än 10 år. Det har vuxit från ett litet enmansföretag till ett betydande internationellt tillväxtföretag. Det viktigaste har varit att hitta rätt personer för att göra rätt saker. Ett professionellt och funktionellt team är grunden för all verksamhet.

Grundaren av företaget har mer än 20 års erfarenhet inom området. All produktdesign och utveckling sker inom företaget. Motivationen har funnits kvar genom åren och vi har fortfarande lusten att göra ännu bättre såll- och krosshinkar.

Företagets grundare Arto Ulvo presenterar produkter på den första mässan.

Företaget har bytt lokal flera gånger, då produktionsanläggningarna gång på gång visat sig vara för små. Tills vi äntligen hittade lämpliga produktionsanläggningar på mer än 3 000 kvadratmeter, som möjliggör mångsidig expansion. De nuvarande lokalerna kan enkelt avskiljas för svets-, målnings- och monteringsarbeten. I samma anslutning finns också företagets kontorslokaler.

Nya, större produktionsanläggningar gör att företaget kan växa.

För närvarande har Vipermetal-produkter redan sålts i mer än 25 länder, och återförsäljarnätverket har växt kontinuerligt. Några av återförsäljarna har också varit involverade sedan företagets tidiga dagar.

Lär känna våra produkter

Läs också

Den största siktskopan vi någonsin har tillverkat tillverkades på bara sju veckor

På kundens begäran skapade vi en sållskopa som vi aldrig har tillverkat eller ens sett i verkligheten förut. Skopans volym nådde till slut imponerande 7 m³, vilket gör den till ett unikt verktyg. I den här artikeln kommer vi att berätta lite mer om arbetet relaterat till implementeringen av hinken.

Läs mer

Snö- och issållning i Nallikari Winter Village

Arbetarna i Nallikari Winter Village har tagit i bruk Vipermetals sållningskorg för snö- och issållning, vilket har visat sig vara en utmärkt lösning för tillverkning av snöiga elementblock.

Läs mer

Användningen av en siktskopa i markstabilisering ger effektivitet till markarbeten

Markstabilisering är en av de viktigaste komponenterna i markarbeten och dess effekter sträcker sig långt utöver projektets livscykel.

Läs mer

Vipermetal VPCH 21 krossskopa i riktigt arbete

T. Mäkelä Oy, en finsk entreprenör från Jyväskylä, fick ett rivningskontrakt för rivning av en fyra våningar hög betongbyggnad i centrala Finland. Tidsplanen var snäv, liksom kontraktsbeloppet.

Läs mer