Lösningar för skogsindustrins och skogsvårdens behov

När det gäller skogsindustrin och skogsförvaltningen spelar den nödvändiga utrustningen och verktygen en nyckelroll vid bearbetning och utnyttjande av råvaror. Dessa verktyg används för många olika ändamål, såsom återplantering av skog och effektivt utnyttjande av resurser. De vanligaste materialen som ska bearbetas är trämassa, avverkningsrester, plantor och annat skogsavfall.

Siktskopor och krossskopor är viktiga inom skogsindustrin, vilket möjliggör noggrann siktning och krossning av trä och andra material för olika användningsområden. Detta främjar ett effektivt resursutnyttjande, vare sig det gäller produktion av råvaror eller hantering av avfallsströmmar.

Skogsförnyelse och skogsskötsel är väsentliga delar av en hållbar utveckling av skogsbruket. Såningshinkar möjliggör exakt plantering av plantor och frön i jorden. Med hjälp av dessa skopor är skogsföryngringen effektiv och möjliggör skapandet av mångsidiga skogsområden för olika terräng- och klimatförhållanden.

Lösningar för skogsindustrins och skogsvårdens behov

Vipermetal rekommenderar speciellt dessa produkter för skogsindustrins och skogsvårdens behov

VPH 3-1700

Grävmaskiner: 22000-30000​​
Hjullastare: 12000-16000

VPH 3-1700 är en kraftfull och robust sålkoppmodell som är populär bland professionella användare. Det finns också mångsidiga versioner av modellen för fin sållning, grov sållning och krossning.

Läs mer

VPH 4-1700

Grävmaskiner: 24000-35000​​
Hjullastare: 14000-20000

VPH 4-1700 är den större brodern till 3-1700-siktgrypan med fyra horisontella rotoraxlar för större maskiner. Det finns också flera skräddarsydda versioner tillgängliga för både siktning och krossning, beroende på användningsområde.

Läs mer

Skogsplantering Skopa

Multifunktionskopa för skogsförnyelse

Skogsplanteringsskopan har utvecklats för förnyelse av skogsmark. Målet med designen har varit att skapa ett mångsidigt redskap för skogsvård. Utrustningen har utvecklats i samarbete med professionella inom skogsbranschen.

Läs mer

Vill du ha mer information om våra produkter och deras användningsområden?

Om du vill ha mer information om våra produkter och deras användningsområden står vi redo att hjälpa dig. Vårt expertteam kommer att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta en modell av krossskopa som passar dina behov. Du kan räkna med att få professionell vägledning och produktrekommendationer för att välja den bästa möjliga lösningen. Kontakta oss och berätta om dina behov. Vi hjälper dig att välja rätt modell av krossskopa och erbjuder omfattande produktinformation, teknisk data och nödvändig information om tillgänglighet och leveranstider.

Tveka inte att kontakta oss!