Begagnade maskiner

Listade begagnade maskiner

Här presenteras lediga begagnade maskiner. Om det inte finns några offentliga maskiner på listan, bör du ändå fråga om vi har fått in begagnade maskiner som vi ännu inte har hunnit lista. Tveka inte att fråga mer!

Tarkastettu ja huollettu

Varje begagnad maskin har noggrant kontrollerats och servats

Vår kvalitetskontroll säkerställer att varje begagnad maskin uppfyller våra höga standarder. Du kan skaffa den maskin du behöver med förtroende och vara säker på att den motsvarar dina behov och klarar krävande arbetsförhållanden.

Vi har ett stort utbud av olika begagnade maskiner, varav många går direkt till nya ägare. Särskilt för professionella maskiner av hög kvalitet är omsättningen mycket snabb, så om du inte hittar en produkt som passar dig i vårt offentliga utbud kan du kontakta oss direkt för att se om det finns något lämpligt tillgängligt eller på väg.

Om du redan har en gammal maskin kan du också erbjuda den som en del av bytet när du köper en ny Vipermetal-produkt. Genom vårt byteprogram kan du uppgradera din utrustning och få en avbetalning för din nuvarande maskin.

ill du ha mer information om begagnade maskiner?

Gärna berättar vi mer om våra produkter och hjälper dig att hitta den bästa möjliga lösningen oavsett situation. Du kan också fråga om finansieringsalternativ som gör det möjligt att fördela kostnaderna för den nya siktskopan jämnt i takt med de extra intäkter den genererar.

Tveka inte att kontakta oss!