En kvalitativ krossningsprocess möjliggör omvandling av trämaterial till användbara resurser

Processen börjar oftast med insamling och transport av trämaterial till en krossningsanläggning. Där krossas träavfallet med hjälp av specialutrustning, såsom flisare eller krossmaskiner, som bryter ner träet till mindre bitar eller flis. Denna krossningsprocess möjliggör omvandlingen av trämaterial till användbara material.

Från det krossade träet kan man tillverka flis, som används inom många olika industrier. Det kan användas som råvara för energiproduktion, som byggmaterial eller som markförbättringsmedel. Dessutom främjar användningen av krossat trämaterial hållbart skogsbruk och minskar behovet av att fälla fler träd.

Krossning och återanvändning av trämaterial är en central del av cirkulär ekonomi och hållbart utnyttjande av resurser. En kvalitativ krossningsprocess möjliggör omvandling av trämaterial till användbara resurser inom många olika industrier, samtidigt som den minskar miljöpåverkan och stöder hållbar användning av naturresurser.

Lösningar för träkrossning

Vipermetal rekommenderar specifikt dessa produkter för krossning av trämaterial

VPH 3-1700

Grävmaskiner: 22000-30000​​
Hjullastare: 12000-16000

VPH 3-1700 är en kraftfull och robust sålkoppmodell som är populär bland professionella användare. Det finns också mångsidiga versioner av modellen för fin sållning, grov sållning och krossning.

Läs mer

VPH 4-1700

Grävmaskiner: 24000-35000​​
Hjullastare: 14000-20000

VPH 4-1700 är den större brodern till 3-1700-siktgrypan med fyra horisontella rotoraxlar för större maskiner. Det finns också flera skräddarsydda versioner tillgängliga för både siktning och krossning, beroende på användningsområde.

Läs mer

Viper Crusher VPCV-22

Grävmaskiner 28000-40000​​

VPCV-22 är en modern tvåtrumma och icke-tilltäppningsbar krosskopa för större grävmaskiner. Används ofta, särskilt på rivningsplatser, för mångsidig krossning av betong, asfalt och blandmaterial.

Läs mer

Vill du ha mer information om våra produkter?

Vi berättar gärna mer om våra produkter och hjälper dig att hitta den bästa möjliga lösningen oavsett situation. Vipermetals tjänster och lösningar är utformade för att underlätta och effektivisera din materialhantering. Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga service som uppfyller dina specifika behov. Oavsett om det handlar om försäljning, återförsäljning, produktrådgivning eller begagnade maskiner kan du lita på Vipermetals professionalism och kvalitet. Tveka inte att kontakta oss!

Tveka inte att kontakta oss!