Krossning av stenar är en väsentlig del av hållbart byggande och effektiv användning av resurser

Stenar krossas med olika typer av utrustning, som slagkrossar eller krosskärl, till önskad storlek eller form. Krossningsprocessen omvandlar stenarna till mindre bitar, vilket underlättar hanteringen och användningen på byggarbetsplatser.

Användningen av krossad sten är mångsidig. Den kan användas till exempel för att bygga vägbeläggningar, tillverka betong eller som byggmaterial i olika projekt. Krossning av stenar skapar möjligheten att återanvända natursten i olika byggprojekt, vilket minskar behovet av att bryta mer naturresurser.

En högkvalitativ krossningsprocess möjliggör återanvändning av stenmaterial i olika byggprojekt samtidigt som den minskar miljöpåverkan och främjar hållbart byggande.

Vipermetal Crushing hinkar kan lätt krossa alla bergarter mjukare än granit, såsom basalt, lersten, oljeskiffer och kalksten.

Lösningar för krossning av mjuka stentyper

Vipermetal rekommenderar särskilt dessa produkter för krossning av mjuka stentyper

I Vipermetals sortiment finns ett omfattande utbud av produkter som lämpar sig väl för effektiv krossning av olika mjukare stentyper som basalt, lerblandad sten, skiffer och kalksten.

Viper Crusher VPCH-21

Grävmaskiner 22000-32000​

VPCH-21 är en unik trummurska krosskopa. Effektiv för krossning av rivningsmaterial. Krossar effektivt bland annat betong, asfalt och tegelstenar utan risk för igensättning.

Läs mer

Viper Crusher VPCV-22

Grävmaskiner 28000-40000​​

VPCV-22 är en modern tvåtrumma och icke-tilltäppningsbar krosskopa för större grävmaskiner. Används ofta, särskilt på rivningsplatser, för mångsidig krossning av betong, asfalt och blandmaterial.

Läs mer

Video

Kolla på videon om krossning av lerblandad sten

I den här videon ser du VPCV-22 krosskärlmodellen som hanterar lerblandad sten. VPCV-22 är en modern tvåvalsad och igensättningsfri krosskärl för större grävmaskiner. Den används ofta, särskilt på rivningsplatser, för mångsidig krossning av betong, asfalt och blandat material.

Vill du ha mer information om våra produkter?

Vi berättar gärna mer om våra produkter och hjälper dig att hitta den bästa möjliga lösningen oavsett situation. Vipermetals tjänster och lösningar är utformade för att underlätta och effektivisera din materialhantering. Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga service som uppfyller dina specifika behov. Oavsett om det handlar om försäljning, återförsäljning, produktrådgivning eller begagnade maskiner kan du lita på Vipermetals professionalism och kvalitet. Tveka inte att kontakta oss!

Tveka inte att kontakta oss!