Kivien murskaaminen on olennainen osa kestävää rakentamista ja resurssien tehokasta hyödyntämistä

Kiviä murskataan erilaisilla laitteilla, kuten iskumurskaimilla tai murskakauhoilla, haluttuun kokoon tai muotoon. Murskausprosessi muuttaa kivet pienemmiksi paloiksi, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja käyttöä rakennustyömailla.

Murskatun kiven käyttö on monipuolista. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi tienpintojen rakentamiseen, betonin valmistukseen tai rakennusmateriaalina eri projekteissa. Kivien murskaaminen luo mahdollisuuden käyttää luonnonkiviä uudelleen eri rakennustöissä, mikä vähentää tarvetta louhia lisää luonnonvaroja.

Laadukas murskausprosessi mahdollistaa kivimateriaalin uudelleenkäytön monissa eri rakennushankkeissa, samalla vähentäen ympäristövaikutuksia ja edistäen kestävää rakentamista.

Vipermetal Murskakauhoilla voidaan helposti murskata kaikkia graniittia pehmeämpia kivilaatuja kuten basalttia, savikiveä, öljyliusketta ja kalkkikiveä.

Ratkaisut pehmeiden kivilaatujen murskaukseen

Vipermetal suosittelee erityisesti näitä tuotteita pehmeiden kivilaatujen murskaamiseen

Vipermetalin valikoimista löytyy kattava mallisto tuotteita, jotka soveltuvat hyvin erilaisten pehmeämpien kivilaatujen kuten basaltin, savikiven, öljyliuskeen ja kalkkikiven tehokkaaseen murskaukseen.

Viper Crusher VPCH-21

Kaivinkoneet 22000-32000​

VPCH-21 on ainutlaatuinen rumpumurskakauha. Tehokas purkumateriaalien murskaukseen. Murskaa tehokkaasti mm. betonia, asfalttia ja tiiliskiviä ilman tukkeutumisvaaraa.

Lue lisää

Viper Crusher VPCV-22

Kaivinkoneet 28000-40000​​

VPCV-22 on nykyaikainen kaksirumpuinen ja tukkeutumaton murskakauha isompiin kaivukoneisiin. Usein käytetty etenkin purkutyömailla betonin ja asfaltin sekä sekamateriaalin monipuoliseen murskaukseen.

Lue lisää

Video

Katso video savikiven murskaamisesta

Tällä videolla näet VPCV-22 murskakauhamallin käsittelemässä savikiveä. VPCV-22 on nykyaikainen kaksirumpuinen ja tukkeutumaton murskakauha isompiin kaivukoneisiin. Usein käytetty etenkin purkutyömailla betonin ja asfaltin sekä sekamateriaalin monipuoliseen murskaukseen.

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vipermetalin palvelut ja ratkaisut ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan materiaalinkäsittelyäsi. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Oli kyse sitten myynnistä, jälleenmyynnistä, tuoteneuvonnasta tai vaihtokoneista, voit luottaa Vipermetalin ammattitaitoon ja laatuun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!