Optimoi seulontatehokkuus seulakauhojen terävaihtoehdoilla

Laajasta terämallistostamme löydät aina juuri sinulle sopivan terämuodon. Tarjoamme monipuolisia terävaihtoehtoja, jotka ovat erinomaisia useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten seulontaan, kevyeen murskaukseen, sekoittamiseen, bioilmastointiin ja stabilointiin.

Jokainen terämalli on saatavilla eri teräväleillä, mikä vaikuttaa seulotun materiaalin raekokoon tarkasti säätäen ja varmistaen optimaalisen lopputuloksen.

Voit olla varma, että meiltä löydät täydellisen teräratkaisun tarpeisiisi. Jos haluat lisätietoa terävaihtoehtojen toiminnasta ja ominaisuuksista, ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Ominaisuudet

  • Terävaihtoehdot moniin eri tarkoituksiin
  • Monipuolinen terämallisto
  • Terämallit on saatavilla eri teräväleillä
  • Teräväli vaikuttaa seulotun materiaalin raekokoon
  • Terämallin vaihtaminen onnistuu myös itse
  • Valmistettu laadukkaista materiaaleista
  • Huippuluokan kulutuksen kestävyys
  • Helppo huollettavuus

 

 

 

Terävaihtoehtojen mallisto

Standard Series

Terävaihtoehto seulontaan

Standard Series on yleisesti seulontaan soveltuva vakioterä, mikä on myös eniten käytetty terämalli Vipermetal seulakauhoissa. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi mullan, kalkin, turpeen ja muiden materiaalien seulontaan.

Lue lisää

2SC

Seulontaan ja kevyeen murskaukseen

2SC on kevyesti murskaava terä kohteisiin joissa seulonnan lisäksi halutaan saavuttaa myös kevyttä murskausta pehmeille materiaaleille. Vastaava terävaihtoehto mahdollistaa laajalla skaalalla materiaalien jaekoon homogenisoinnin mahdollistaen tarkan ulostulevan jaekoon seula- murskauksen.

Lue lisää

4SC

Seulontaan ja kevyeen murskaukseen

4SC on 2SC vaihtoehtoa agressiivisempi murskaava terä pehmeille materiaaleille, kuten paakkuuntuneet materiaalit. Vastaava terävaihtoehto mahdollistaa laajalla skaalalla materiaalien jaekoon homogenisoinnin mahdollistaen tarkan ulostulevan jaekoon murskauksen.

Lue lisää

BigBlock (Welded)

Stabilointiin ja sekoitukseen

BigBlock on seulakauhojen terävaihtoehto, joka soveltuu erinomaisesti materiaalien stabilointiin ja sekoitukseen. Suuret blokit siirtävät ja osittain murskaavat materiaalia tehokkaasti suurella kapasiteetilla.

Lue lisää

BoltBlock (Bolted)

Keskikovien materiaalien murskaukseen

Bolt Block on seulakauhojen terävaihtoehto, joka soveltuu keskikovien materiaalien, kuten asfaltin, tiilen, rakennusjätteen ja kompostin tehokkaaseen murskaukseen.

Lue lisää

PU Rubber

Pehmeiden materiaalien seulontaan

PU Rubber on seulakauhojen terävaihtoehto, joka on tarkoitettu ensisijaisesti mullan ja pehmeiden materiaalinen tehokkaaseen seulontaan. Terämateriaalin olessa polyuretaania saavutetaan merkittävä keveys tuotteelle jolloin voidaan mahdollisesti valita suuremmalla tilavuudella oleva kauha verrattuna teräskiekoilla olevaan vastaavaan sovellukseen.

Lue lisää

Crushmix

Murskaukseen ja hienontamiseen

CrushMix on seulakauhojen terävaihtoehto, joka on kehitetty asiakaslähtöisesti keskiraskaaseen ja raskaaseen murskaukseen sekä hienontamiseen.

Lue lisää

Fine Screen Grid

Järjestelmä seulontaan ja kevyeen murskaukseen

Fine Screen Grid (hienoseula) on uniikki vaihtoehto kun kauhalta halutaan monipuolisuutta. Kyseinen vaihtoehto mahdollistaa perinteistä poiketen kauhan varustamisen useilla jaekoko-sovelluksilla, jota on helppo muuttaa jopa työmaaolosuhteissa.

Lue lisää

Terävaihtoehdot valmiiksi asennettuna tai jälkitoimituksena

Uuden seulakauhan hankinnan yhteydessä asennamme haluamasi terämallit suoraan kauhaan. Tarjoamme myös vaivattoman terämallien vaihdon ja asennuksen jälkikäteen, jos haluat päivittää olemassa olevan seulakauhasi. Meille on tärkeää, että voit hyödyntää kauhaasi parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi terämallien suhteen.

Haluatko lisätietoja seulakauhoistamme?

Jos et ole varma mikä seulakauha olisi juuri paras valinta sinun tarpeisiin, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit samalla myös tiedustella rahoitusratkaisuista, joiden avulla jaat uuden seulakauhan hankintaan liittyvät kustannukset tasaisesti sen mukanaan tuomien lisätulojen yhteydessä hyvitettäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!