Kansainvälisyys edellä kohti suurempia haasteita

Kansainvälisyys on meille ensisijainen tavoite, ja pyrimme kasvattamaan läsnäoloamme eri markkinoilla. Vaikka olemme ylpeitä kotimaisesta tuotannostamme ja palvelemme innolla lähialueen asiakkaita, suurin osa tuotteistamme suuntautuu vientiin.

Jälleenmyyntiverkostomme on laaja ja luotettava, kattavat toimijat lähes kaikilla mantereilla. Nykyisin tuotteitamme myydään jo yli kahdessakymmenessä maassa, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti. Suurimpia vientikohteitamme ovat EU maat ja Pohjois-Amerikka, mutta näemme suurta kasvupotentiaalia muuallakin.

Katseemme on suunnattu tulevaisuuteen, ja kehitämme jatkuvasti myös kumppaniverkostoamme. Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita erilaisia tarpeita ja yhteistyömahdollisuuksia ajatellen.

Tuotteitamme käytetään nykyään monissa maissa, ja merkittävä osa tuotannostamme suuntautuu kansainvälisille markkinoille. Suomessa meillä on kuitenkin vankka jalansija ja uskollinen käyttäjäkunta, jota arvostamme suuresti.

Tulevaisuudessa jatkamme kansainvälisen toimintamme kehittämistä ja pyrimme vastaamaan entistä paremmin eri maiden ja alueiden tarpeisiin. Kansainvälisyys on meille vahva voimavara, joka vie meidät kohti suurempia haasteita ja mahdollisuuksia.

Onko sinulla kysyttävää yrityksemme toiminnasta?

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut materiaalinkäsittelytarpeisiisi. Yhteistyö Vipermetalin kanssa vie sinut askeleen lähemmäs menestystä.

Ota rohkeasti yhteyttä!