Lisävarusteet

Optimoi työskentely seulakauhojen lisävarusteilla

Vipermetal seulakauhojen lisävarusteet ja tarvikkeet on suunniteltu systemaattisesti parantamaan työskentelyn tehokkuutta, monipuolisuutta ja kestävyyttä vaihtelevissa työolosuhteissa. Nämä lisäosat tarjoavat merkittävää joustavuutta ja sopeutumiskykyä erilaisten materiaalien käsittelyyn samalla kun tuovat lisää luotettavuutta ja turvallisuutta työskentelyyn.

Seulakauhojen lisävarustemallisto

Seulakauhan korotuslaidat

Seulontatehokkuutta lisäävät ja hävikkiä vähentävät korotuslaidat

Vipermetal seulakauhoihin on saatavilla seulontatehokkuutta lisäävät korotuslaidat, jonka avulla seulakauhan yhdellä kertaa hallittavan materiaalin määrää voidaan kasvattaa jopa 20 %.

Lue lisää

Seulakauhan kiinnitystavat

Seulakauhojen kiinnitystavat kaivinkoneisiin ja kuormaajiin

Vipermetalin seulakauhat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan kiinnitysratkaisun. Valikoimastamme löytyvät kaikki yleisimmät kiinnitystavat kaivinkoneisiin ja kuormaajiin varmistaen yhteensopivuuden eri työkoneisiin.

Lue lisää

Vuotolinjan/tankkilinjan kompensaattori

Sovelluksiin, joissa ei ole tankkilinjan kytkentämahdollisuutta

Tankkilinjan kompensaattoria käytetään sovelluksissa, joissa ei ole tankkilinjan kytkentämahdollisuutta koneessa. Vipermetallin kehittämän venttiiliteknologian avulla tankkilinja voidaan jättää kytkemättä turvallisesti vahingoittamatta laitteen moottoreita.

Lue lisää

Hitsattava lisähuulilevy

Kulutuksen kestävyyttä seulontaan

Lisähuulilevy tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden parantaa seulakauhan kestävyyttä ja pidentää sen käyttöikää. Tämä on erityisen arvokasta tilanteissa, joissa seulakauha altistuu voimakkaalle kulumiselle tai iskuille, kuten jäistä tai kivistä materiaalia käsitellessä.

Lue lisää

Kulutuspalat seulakauhan pohjaan

Kulumiskestävyyttä kovaan käyttöön ja ääriolosuhteisiin

Seulakauhan kulutuspaloilla lisäät kauhan kulumiskestävyyttä ja täten myös seulakauhan käyttöikää. Kulutuspalat voivat olla tarpeen etenkin jos kauhaa käytetään paljon tai muuten vain kovan kulutuksen olosuhteissa.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja seulakauhoistamme?

Jos et ole varma mikä seulakauha olisi juuri paras valinta sinun tarpeisiin, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit samalla myös tiedustella rahoitusratkaisuista, joiden avulla jaat uuden seulakauhan hankintaan liittyvät kustannukset tasaisesti sen mukanaan tuomien lisätulojen yhteydessä hyvitettäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!