Ratkaisut

Edistykselliset ratkaisut materiaalinkäsittelyyn

Meillä on keskeinen pyrkimys olla toimialamme eturintamassa ja kehittää jatkuvasti markkinoiden parhaita mahdollisia ratkaisuja. Sitoudumme vankkumattomasti korkeaan laatuun ja kestävyyteen kaikissa valmistusprosesseissaan. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan ensiluokkaisia teräslaatuja, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja erinomaisen suoriutumisen vaativissakin olosuhteissa. Panostamme myös jatkuvaan tutkimukseen ja kehitykseen varmistaakseen, että heidän tarjoamansa ratkaisut ovat ajan tasalla ja vastaavat asiakkaiden tarpeita tehokkaasti ja luotettavasti.

Juuret aidossa kiinnostuksessa tekniikkaan

Ajutech Oy:n juuret juontavat jo vuosikymmenten taakse, kun yrityksen perustaja Arto Ulvo alkoi suunnitella tuotteita alun perin omiin maaseudun tarpeisiinsa. Kun toimivia ratkaisuja alkoi syntyä, yritystoiminta tuli luonnolliseksi jatkumoksi, erityisesti kun kehitetyt tuotteet alkoivat herättää kiinnostusta myös ulkopuolisissa.

Yrityksen toimintaa on aina ohjannut aito kiinnostus tekniikkaan ja koneisiin, ja tämä intohimo on edelleen vahvasti läsnä. Kaiken keskiössä on ajatus siitä, että jokainen ongelma tarjoaa myös mahdollisuuden ratkaista se. Me emme halua pysähtyä paikoillemme, vaan pyrimme jatkuvasti kehittymään ympäröivän maailman mukana.

Intohimoinen tuotekehitys, joka seuraa kehityskulkua, on lopulta johtanut Vipermetalin kasvuun yhdeksi alan tunnetuimmista tuotemerkeistä. Vuosien kokemus ja aito intohimo kehittymiseen ovat auttaneet meitä suunnittelemaan tuotevalikoiman, joka on vertaansa vailla kansainväliselläkin tasolla.

Tuotteemme ovat myös saaneet markkinoilla paljon positiivista vastaanottoa, ja tämä myönteinen palaute on aina ollut meille suurin palkinto, mitä yrityksenä olisimme voineet toivoa.

Tuotekehitys

Tuotekehitys on meille olennainen osa toimintaamme, ja panostamme vahvasti asiakasymmärrykseen uusien ratkaisujen löytämiseksi. Tutkimus- ja kehitysosastomme on omistautunut kehittämään tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin eri toimialoilla ja sovelluksissa.

Lue lisää

Tuotantolaitos

Meillä on tällä hetkellä käytössämme kaksi erillistä ja täysin modernisoitua tuotantorakennusta, joissa kaikki tuotteiden valmistusprosessit sekä lähtevä logistiikka tapahtuvat oman ammattitaitoisen henkilökuntamme valvovan silmän alla.

Lue lisää

Tuotetestaus

Omat testialueemme tarjoavat meille mahdollisuuden suorittaa monipuolisia ja realistisia testejä. Näissä testialueissa voimme simuloida erilaisia käyttöympäristöjä ja -olosuhteita, jotta voimme varmistaa tuotteidemme suorituskyvyn ja kestävyyden erilaisissa työtehtävissä.

Lue lisää

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys on meille ensisijainen tavoite, ja pyrimme kasvattamaan läsnäoloamme eri markkinoilla. Vaikka olemme ylpeitä kotimaisesta tuotannostamme ja palvelemme innolla lähialueen asiakkaita, suurin osa tuotteistamme suuntautuu vientiin.

Lue lisää

Vipermetallin arvoissa kiteytyy laatu, innovatiivisuus ja yhteistyö

Laatu

Vipermetalin yksi keskeisimmistä arvoista on laatu. Tämä arvo näkyy kaikessa tekemisessämme, aina tuotekehityksestä tuotantoon ja asiakaspalveluun asti. Panostamme jatkuvasti laadunvarmistukseen ja tuotteidemme kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja. Laatu on meille tärkeää niin tuotteiden toiminnallisuuden ja kestävyyden, työyhteisön hyvinvoinnin kuin asiakaspalvelunkin osalta.

Innovatiivisuus

Vipermetal on myös äärimmäisen innovatiivinen yritys, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ja parempia ratkaisuja materiaalinkäsittelyyn. Arvostamme luovuutta, rohkeutta ja uteliaisuutta, jotka ovat olennaisia osia innovaatioprosessiamme. Hyödynnämme asiakasymmärrystä ja kuuntelemme aktiivisesti asiakkaidemme tarpeita, jotta voimme luoda tuotteita, jotka vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa. Innovatiivisuus auttaa meitä pysymään kilpailukykyisinä ja löytämään uusia mahdollisuuksia markkinoilla.

Yhteistyö

Vipermetalin menestys perustuu vahvaan yhteistyöhön. Teemme tiivistä yhteistyötä niin sisäisesti oman henkilöstömme kesken kuin myös asiakkaiden, kumppaneiden ja jälleenmyyjien kanssa. Arvostamme avointa ja luottamuksellista viestintää sekä tiedon jakamista. Yhteistyöllä saavutamme parempia tuloksia ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. Uskomme yhteistyön voimaan niin oman organisaatiomme sisällä kuin laajemmin koko verkostossamme.

Nämä arvot, laatu, innovaatio ja yhteistyö, ohjaavat päivittäistä toimintaamme ja auttavat meitä rakentamaan kestävää menestystä. Ne muodostavat perustan Vipermetalin liiketoiminnalle ja ohjaavat meitä kohti tulevia haasteita ja mahdollisuuksia.

 

Onko sinulla kysyttävää yrityksemme toiminnasta?

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut materiaalinkäsittelytarpeisiisi. Yhteistyö Vipermetalin kanssa vie sinut askeleen lähemmäs menestystä.

Ota rohkeasti yhteyttä!