Seulakauha

Vipermetalin seulakauhat ovat kestäviä ja laadukkaita työkaluja. Tuotteemme on suunniteltu mullan, turpeen ja muiden maa-ainesten monipuoliseen ja tehokkaaseen seulontaan sekä kevyeen murskaukseen.

Jokainen seulakauhamme on valmistettu kokonaan Suomessa käyttäen parhaita kulutusteräslaatuja ja laatukomponentteja. Tämä takaa tuotteidemme kestävyyden sekä laadukkaan ja monipuolisen käytettävyyden.

Lue lisää

Murskakauha

Vipermetal murskakauhamallisto on suunniteltu erittäin tehokkaaseen kivenmurskaukseen erilaisissa ympäristöissä. Se pystyy käsittelemään betonia, tiiltä, kovaa asfalttia ja jopa sitkeitä materiaaleja, kuten puuta ja sekamateriaalia.

Murskakauhat ovat myös erinomaisia hienon ja elastisen materiaalin käsittelyssä, ilman tukkeutumisongelmia.

 

Lue lisää

Metsäkylvökauha

Metsäkylvökauha on suunniteltu erityisesti metsäpohjan uudistamiseen ja metsänhoidon tarpeisiin. Laite on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, jotta se vastaa parhaiten metsäalan tarpeita ja vaatimuksia.

Metsäkylvökauha tarjoaa monia etuja metsäalan ammattilaisille. Sen avulla metsän uudistaminen ja hoidon tehostaminen on helpompaa ja tehokkaampaa. Laite on suunniteltu kestäväksi ja luotettavaksi, jotta se kestää vaativissa olosuhteissa ja pitkäaikaisessa käytössä.

Lue lisää

Jätepaalain

Jätepaalain on suunniteltu ensisijaisesti kotitalousjätteen paalaamiseen tarjoten täysin automatisoidun ratkaisun. Laite luo itsenäisesti muoviin käärityn suorakulmaisen paalin, joka on helppo hyödyntää kierrätyksen eri ratkaisuissa ja työvaiheissa.

Jätepaalaimen käyttö on vaivatonta ja helppoa. Se voidaan siirtää helposti paikasta toiseen lyhyelläkin varoitusajalla, joka osaltaan mahdollistaa jatkuvan työskentelyn eri työmailla.

 

Lue lisää

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vipermetalin palvelut ja ratkaisut ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan materiaalinkäsittelyäsi. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Oli kyse sitten myynnistä, jälleenmyynnistä, tuoteneuvonnasta tai vaihtokoneista, voit luottaa Vipermetalin ammattitaitoon ja laatuun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!