Ratkaisut metsäteollisuuden tarpeisiin ja metsänhoidon tarpeisiin

Metsäteollisuuden ja metsänhoidon kannalta olennaiset laitteet ja välineet ovat avainasemassa raaka-aineiden käsittelyssä ja hyödyntämisessä. Näitä välineitä käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten metsien uudistamiseen ja resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen. Yleisimpiä käsiteltäviä materiaaleja ovat puumassa, hakkuutähteet, taimikot sekä muut metsäjätteet.

Seulakauhat ja murskakauhat ovat tärkeitä metsäteollisuudessa, mahdollistaen puun ja muiden materiaalien tarkan seulonnan ja murskauksen erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä edistää resurssien tehokasta hyödyntämistä, olipa kyse sitten raaka-aineiden tuottamisesta tai jätevirtojen hallinnasta.

Metsän uudistaminen ja hoito ovat olennaisia osia metsätalouden kestävässä kehityksessä. Kylvökauhat mahdollistavat taimien ja siementen tarkan istuttamisen maaperään. Näiden kauhojen avulla metsien uudistaminen on tehokasta ja mahdollistaa monimuotoisten metsäalueiden luomisen erilaisiin maasto- ja ilmasto-olosuhteisiin.

Ratkaisut metsäteollisuuden ja metsänhoidon tarpeisiin

Vipermetal suosittelee erityisesti näitä tuotteita metsäteollisuuden ja metsänhoidon tarpeisiin

VPH 3-1700

Kaivinkoneet: 22000-30000
Pyöräkuormaajat: 12000-16000

VPH 3-1700 on vankka ja tehokas ammattilaisten suosima seulakauhamalli. Malliin on myös saatavilla monipuoliset versiot hienoseulontaa, karkeaan seulontaan kuin murskaukseenkin.

Lue lisää

VPH 4-1700

Kaivinkoneet: 24000-35000
Pyöräkuormaajat: 14000-20000

VPH 4-1700 on 3-1700-seulakauhamallin isoveli neljällä vaakaroottorilla suurempiin konekokoihin. Tarjolla myös useita räätälöityjä versioita käyttötarkoituksen mukaan seulontaan ja murskaukseen.

Lue lisää

Metsäkylvökauha

Monitoimikauha metsän uudistamiseen

Metsäkylvokauha on kehitetty metsäpohjan uudistamiseen. Suunnittelun tavoitteena on ollut kehittää monipuolinen työväline metsän hoitoon. Laite on kehitetty yhdessä metsäalan ammattilaisten kanssa.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vipermetalin palvelut ja ratkaisut ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan materiaalinkäsittelyäsi. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Oli kyse sitten myynnistä, jälleenmyynnistä, tuoteneuvonnasta tai vaihtokoneista, voit luottaa Vipermetalin ammattitaitoon ja laatuun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!