Käytetyt koneet

Listatut vaihtokoneet

Tässä esitellään vapaat käytetyt vaihtokoneet. Jos listalla ei ole yhtään julkista konetta, sinun kannattaa kuitenkin tiedustella onko meille tullut käytettyjä koneita, joita emme ole vielä kerenneet listaamaan. Älä ujostele kysyä lisää!

Käytetty murskakauha – Vipermetal VPCH-21

Kaivinkoneet 22000 — 30000

Myydään omasta käytöstä demo rumpumurskainkauha. Soveltuu esimerkiksi betoni-tiili ja asfalttijätteen murskaamiseen. Kapasiteetti pulveroidulla betonilla noin 140 T/h.

Lue lisää

Tarkastettu ja huollettu

Jokainen vaihtokoneemme on perusteellisesti tarkastettu ja huollettu

Laadunvalvontamme varmistaa, että jokainen käytetty vaihtokone täyttää korkeat standardimme. Voit hankkia tarvitsemasi koneen huoletta ja luottaa siihen, että se vastaa tarpeitasi ja kestää vaativia työolosuhteita.

Kauttamme kiertää paljon erilaisia vaihtokoneita, joista useat menevät myös saman tien uudelle omistajalle. Varsinkin laatumerkkisten ammattilaitteiden vaihtuvuus on hyvin nopeaa, joten jos et löydä mieleistäsi tuotetta vaihtokoneidemme julkisesta valikoimasta, voit kysyä meiltä suoraan olisiko jotain sopivaa tarjolla tai tulossa.

Jos sinulla on jo käytössäsi vanha kone, voit myös tarjota sen meille vaihdossa uutta Vipermetal tuotetta hankkiessasi. Vaihto-ohjelmamme avulla voit päivittää laitteistosi ja saada hyvityksen nykyisestä koneestasi.

Haluatko lisätietoja vaihtokoneista?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit samalla myös tiedustella rahoitusratkaisuista, joiden avulla jaat uuden seulakauhan hankintaan liittyvät kustannukset tasaisesti sen mukanaan tuomien lisätulojen yhteydessä hyvitettäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!