Ajutech Oy / Vipermetal

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Yrityksen yhteystiedot

Rantatöysäntie 306
63410 ALAVUS, SUOMI
info(a)vipermetal.fi
Business ID: 2592970-5

Täältä löydät laskutustietomme

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina esittelemään tuotteitamme ja vastaamaan kysymyksiisi. Jos haluat tutustua tuotteisiimme lähemmin tai keskustella yhteistyöstä, olet myös tervetullut vierailemaan toimistollamme ja tuotantolaitoksellamme.

Toimitusjohtaja (CEO)
Arto Ulvo
Puh. +358 400 911884
arto(a)vipermetal.fi

Markkinointi ja viestintä
Jenni Ulvo
Puh. +358 50 363 3993
jenni(a)vipermetal.fi

Myynti ja jälleenmyynti
Arto Ulvo
Puh. +358 400 911884
info(a)vipermetal.fi

Toimiva työyhteisö toiminnan voimavarana

Meillä on tiivis ja sitoutunut työyhteisö, jossa jokainen työntekijä tuo oman panoksensa Vipermetalin menestykseen. Arvostamme jokaisen työntekijän panosta ja haluamme varmistaa, että he tuntevat olevansa arvostettuja ja kuulluja.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että jokainen työntekijä saa ansaitsemansa arvostuksen työtään kohtaan. Työkuormaa jaetaan esimerkillisesti kaikilla tasoilla, aina johtoportaasta lähtien. Tällainen yhteistyö ja tuki auttavat luomaan hyvän ja terveen työilmapiirin, joka edistää tuotantomme korkeaa laatua.

Panostamme myös henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja koulutukseen. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä. Tämä luo motivoituneen ja ammattitaitoisen työvoiman, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja haasteisiin.

Henkilöstömme sitoutuminen ja yhteistyökyky ovat avainasemassa Vipermetalin menestyksessä. Kannustamme avoimeen viestintään ja ideoiden jakamiseen. Jokaisen ääni on tärkeä, ja työntekijöidemme kokemusperäinen tieto ja näkemykset auttavat meitä kehittämään tuotteitamme ja toimintatapojamme entistä paremmiksi.

Vipermetalin henkilöstö on yhtenäinen tiimi, joka pyrkii jatkuvasti ylittämään odotukset ja kehittymään yhdessä. Tämä sitoutuminen ja yhteistyö auttavat meitä kohtaamaan tulevaisuuden suuret haasteet ja saavuttamaan menestyksen niin kansainvälisillä markkinoilla kuin kotimaassammekin.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut materiaalinkäsittelytarpeisiisi. Yhteistyö Vipermetalin kanssa vie sinut askeleen lähemmäs menestystä.