Moderni tuotantolaitos valmistuksen ja laadunvalvonnan ytimessä

Toimintamme kehittyessä ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa myös tuotantotilamme ovat kehittyneet nykyiseen muotoonsa. Meillä on tällä hetkellä käytössämme kaksi erillistä ja täysin modernisoitua tuotantorakennusta, joissa kaikki tuotteiden valmistusprosessit sekä lähtevä logistiikka tapahtuvat oman ammattitaitoisen henkilökuntamme valvovan silmän alla. Lisäksi meillä on runsaasti maata tuotetestaukseen ja useita työkoneita koekäyttöön.

Tämä kokonaisuus mahdollistaa saumattoman tuotekehityksen ja tuotannon jatkumisen, jossa sisäinen tiedonsiirto tapahtuu sujuvasti ilman mahdollisia väärinkäsityksiä tai laadun heikkenemistä. Oma tuotantolaitoksemme on yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme, sillä se takaa, että jokainen valmistuslinjastoltamme lähtevä tuote täyttää sille asetetut korkeat laatukriteerit.

Kun suunnittelu, kokoonpano, testaus ja viimeistelytyöt tapahtuvat samassa tilassa, se on myös lupaus laadusta asiakkaillemme, josta pidämme kiinni. Samalla voimme taata, että tuotteiden valmistuksessa noudatetaan ympäristöä ja ihmisarvoa kunnioittavia toimintatapoja. Olemme sitoutuneita pitämään huolta ympäristöstä ja työntekijöistämme, samalla kun tuotamme korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme.

Onko sinulla kysyttävää yrityksemme toiminnasta?

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut materiaalinkäsittelytarpeisiisi. Yhteistyö Vipermetalin kanssa vie sinut askeleen lähemmäs menestystä.

Ota rohkeasti yhteyttä!