Laadukas murskausprosessi mahdollistaa puumateriaalin muuttamisen hyödylliseksi resurssiksi

Prosessi alkaa yleensä puumateriaalin keräämisellä ja kuljettamisella murskauslaitokseen. Siellä puujäte murskataan erikoislaitteiden avulla, kuten hakkurien tai murskauskoneiden, jotka hienontavat puun pienemmiksi paloiksi tai hakkeeksi. Tämä murskausprosessi mahdollistaa puumateriaalin muuttamisen käyttökelpoiseksi materiaaliksi.

Murskatusta puumateriaalista voidaan valmistaa esimerkiksi haketetta, joka löytää käyttöä monilla eri teollisuuden aloilla. Se voi toimia energiantuotannon raaka-aineena, käytettävänä rakennusmateriaalina tai maanparannusaineena. Lisäksi murskatun puumateriaalin hyödyntäminen edistää kestävää metsänhoitoa ja vähentää tarvetta kaataa lisää puita.

Puumateriaalin murskaaminen ja uudelleenkäyttö ovat olennainen osa kiertotaloutta ja kestävää resurssien hyödyntämistä. Laadukas murskausprosessi mahdollistaa puumateriaalin muuttamisen hyödylliseksi resurssiksi monilla eri teollisuuden aloilla, samalla vähentäen ympäristövaikutuksia ja tukien kestävää luonnonvarojen käyttöä.

Ratkaisut puun murskaukseen

Vipermetal suosittelee erityisesti näitä tuotteita puumateriaalin murskaamiseen

VPH 3-1700

Kaivinkoneet: 22000-30000
Pyöräkuormaajat: 12000-16000

VPH 3-1700 on vankka ja tehokas ammattilaisten suosima seulakauhamalli. Malliin on myös saatavilla monipuoliset versiot hienoseulontaa, karkeaan seulontaan kuin murskaukseenkin.

Lue lisää

VPH 4-1700

Kaivinkoneet: 24000-35000
Pyöräkuormaajat: 14000-20000

VPH 4-1700 on 3-1700-seulakauhamallin isoveli neljällä vaakaroottorilla suurempiin konekokoihin. Tarjolla myös useita räätälöityjä versioita käyttötarkoituksen mukaan seulontaan ja murskaukseen.

Lue lisää

Viper Crusher VPCV-22

Kaivinkoneet 28000-40000

VPCV-22 on nykyaikainen kaksirumpuinen ja tukkeutumaton murskakauha isompiin kaivukoneisiin. Usein käytetty etenkin purkutyömailla betonin ja asfaltin sekä sekamateriaalin monipuoliseen murskaukseen.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vipermetalin palvelut ja ratkaisut ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan materiaalinkäsittelyäsi. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Oli kyse sitten myynnistä, jälleenmyynnistä, tuoteneuvonnasta tai vaihtokoneista, voit luottaa Vipermetalin ammattitaitoon ja laatuun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!