Murskakauhat monipuoliseen murskaamiseen

Vipermetal murskakauhamallisto on suunniteltu erittäin tehokkaaseen kivenmurskaukseen erilaisissa ympäristöissä. Se pystyy käsittelemään betonia, tiiltä, kovaa asfalttia ja jopa sitkeitä materiaaleja, kuten puuta ja sekamateriaalia. Murskakauhat ovat myös erinomaisia hienon ja elastisen materiaalin käsittelyssä ilman tukkeutumisongelmia.

Kauhojen korkea murskauskapasiteetti perustuu patentoituun hitaasti pyörivään rumpumoottoriin, mikä tekee Vipermetal murskakauhoista vertaansa vailla olevan ratkaisun. Niiden murskauskapasiteetti voi yltää jopa 200 tonniin tunnissa.

Murskakauhojamme käytetään laajasti louhintatyömailla, rakennustyömailla ja kaivoksissa. Ne kiinnitetään kaivinkoneen kauhan tilalle, ja niiden avulla kivet ja muut materiaalit voidaan murskata nopeasti ja tehokkaasti.

Murskakauhan terät on valmistettu erittäin kestävästä teräksestä, mikä mahdollistaa niiden jatkuvan käytön vaativissa olosuhteissa. Ne kestävät kivenmurskauksen sekä mahdollistavat kierrätyksen nopeatempoisen ja tehokkaan toteuttamisen.

Murskakauha kovaan ammattikäyttöön

Valitsemalla Vipermetal murskakauhan voit luottaa siihen, että saat markkinoiden parhaan ratkaisun murskaus- ja seulontatarpeisiisi. Se tulee vastaamaan odotuksiasi tehokkuuden, kestävyyden ja luotettavuuden suhteen, ja auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset työssäsi.

 • Vähäiset huoltokohteet
 • Patentoitu rakenne
 • Helppo käyttää
 • 21 – 40 tonnisiin koneisiin
 • Voimakkaat moottorit
 • Hiljainen toiminta
 • Suuri kapasiteetti
 • Kevyt rakenne
 • Edullinen ylläpito

Murskakauhat

Valitse murskakauha oman konetyypin mukaan

Murskakauhoja on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa. Murskakauhan valinta riippuu käytettävästä koneesta ja murskattavasta materiaalista.

Murskakauhamallisto

Viper Crusher VPCH-21

Kaivinkoneet 22000-32000​

VPCH-21 on ainutlaatuinen rumpumurskakauha. Tehokas purkumateriaalien murskaukseen. Murskaa tehokkaasti mm. betonia, asfalttia ja tiiliskiviä ilman tukkeutumisvaaraa.

Lue lisää

Viper Crusher VPCV-22

Kaivinkoneet 28000-40000​​

VPCV-22 on nykyaikainen kaksirumpuinen ja tukkeutumaton murskakauha isompiin kaivukoneisiin. Usein käytetty etenkin purkutyömailla betonin ja asfaltin sekä sekamateriaalin monipuoliseen murskaukseen.

Lue lisää

Kuvia murskakauhoista

Video

Katso Murskakauhojen esittelyvideo

Vipermetal murskakauhat on suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Murskakauhat on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa käyttäen ainoastaan parhaita kulutusteräslaatuja sekä laatukomponentteja.

Tehokkuutta murskaustyöhön

Vipermetal murskakauhat tarjoavat huippuluokan suorituskykyä, kestävyyttä ja monipuolisuutta

Vipermetal murskakauhat ovat luotettavia työkaluja, jotka tehostavat murskausprosessia sekä helpottavat työskentelyä erilaisissa ympäristöissä ja materiaalien käsittelyssä. Valitse Vipermetal murskakauha, niin saat käyttöösi luotettavan ja tehokkaan työkalun, joka vastaa huipputason murskaustyön vaatimuksia.

Mihin murskakauhaa käytetään?

Murskakauhaa käytetään laajalti erilaisissa rakennus- ja purkutyömailla sekä kivien kuten savikiven, kalkin, öljyliuskeen ja hiekkakiven murskauksessa. Sen avulla voidaan murskata ja seuloa erilaisia materiaaleja tehokkaasti ja nopeasti. Tässä muutamia esimerkkejä murskakauhan käyttökohteista:

 • Rakennustyömaat: Murskakauhaa käytetään usein rakennustyömailla, joissa tarvitaan kiviaineksen murskausta ja seulontaa. Se mahdollistaa betonin, tiilen, asfaltin, porsliinin, lasin ja muiden kovien rakennusmateriaalien murskaamisen ja kierrättämisen suoraan työmaalla.
 • Kivenmurskaus: Murskakauha on olennainen työkalu pehmeiden kiviainesten murskauksessa ja seulonnassa. Se säästää aikaa ja vaivaa, kun kiviaines voidaan välittömästi käsitellä ja hyödyntää.
 • Kaivokset: Kaivostoiminnassa murskakauhaa voidaan käytetään malmien ja pehmeiden kivilajien murskaamiseen ja seulontaan. Se auttaa erottelemaan haluttuja mineraaleja ja aineksia malmista tai kivestä, mikä on tärkeää kaivostoiminnan kannattavuuden ja tehokkuuden kannalta.

Murskakauha on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa tehokkaan ja nopean tavan murskata ja seuloa erilaisia materiaaleja monilla teollisuudenaloilla. Sen avulla säästään aikaa, vaivaa ja resursseja työmailla, samalla mahdollistaen kierrätyksen ja hyödyntämisen materiaaleista.

Miksi valita Vipermetal murskakauha?

Valitsemalla Vipermetal murskakauhan saat käyttöösi huippuluokan murskauslaitteen, joka takaa tehokkuuden, kestävyyden ja luotettavuuden työmaallasi. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti ja auttaa suorittamaan murskaustehtävät ammattimaisesti ja tehokkaasti.

1

Tehokkuus

Vipermetal murskakauhat on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä. Niiden patentoitu hitaasti pyörivä rumpumoottori ja korkea murskauskapasiteetti mahdollistavat tehokkaan ja nopean murskausprosessin. Voit luottaa siihen, että Vipermetal murskakauha selviytyy vaativimmistakin murskaustehtävistä.

2

Monipuolisuus

Vipermetal murskakauhat soveltuvat erilaisten materiaalien, kuten betonin, tiilen, asfaltin, puun ja sekamateriaalin murskaamiseen. Ne kykenevät käsittelemään myös hienoa ja elastista materiaalia tukkeutumatta. Tämä tekee niistä erittäin monipuolisia ja sopivia eri työkohteisiin.

3

Kestävyys

Vipermetal murskakauhojen terät ja runko on valmistettu erittäin kestävästä teräksestä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden kovissakin olosuhteissa. Ne kestävät jatkuvaa käyttöä ja kivenmurskausta ilman merkittävää kulumista tai vaurioitumista.

4

Luotettavuus

Vipermetal on arvostettu ja tunnettu brändi, joka on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Murskakauhamme ovat luotettavia ja laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat ammattilaisten tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että Vipermetal murskakauha suoriutuu tehtävistään luotettavasti ja tehokkaasti.

Haluatko lisätietoja murskakauhoistamme?

Haluatko lisätietoa Vipermetal murskakauhoistamme? Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi ja valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi sekä auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan murskakauhamallin. Voit luottaa siihen, että saat ammattimaista opastusta ja suosituksia parhaan mahdollisen ratkaisun valitsemiseksi. Ota yhteyttä meille ja kerro tarpeistasi. Autamme sinua valitsemaan oikean murskakauhamallin ja tarjoamme kattavan tuotetiedon, tekniset tiedot sekä tarvittavat tiedot saatavuudesta ja toimitusajoista.

Ota rohkeasti yhteyttä!