Murskausprosessi alkaa betonijätteen keräämisellä ja lajittelulla

Betonin rikkoutuminen pienemmiksi paloiksi tapahtuu yleensä iskumurskaimen tai pienemmässä mittakaavassa murskakauhan avulla, joka murskaa betonin haluttuun kokoon. Murskattu betoni erotellaan yleensä epäpuhtauksista, kuten teräksisistä vahvikeosista tai muista vierasaineista.

Murskatun betonin uudelleenkäyttö tarjoaa useita etuja. Se vähentää uuden betonin tarvetta ja siten luonnonvarojen kulutusta. Lisäksi se auttaa vähentämään jätemääriä ja ympäristövaikutuksia, jotka liittyvät betonijätteen kaatopaikoille päätyvään määrään.

Betonin murskaus on olennainen osa kestävää rakentamista ja kiertotalouden periaatteiden edistämistä rakennusalalla. Se mahdollistaa betonijätteen tehokkaan kierrätyksen ja uudelleenkäytön, edistäen samalla resurssien tehokasta hyödyntämistä ja ympäristön suojelemista.

Ratkaisut betonin murskaukseen

Vipermetal suosittelee erityisesti näitä tuotteita betonin murskaamiseen

Vipermetalin valikoimista löytyy tuotteita, jotka soveltuvat hyvin betonin ja muiden vastaavien materiaalien tehokkaaseen murskaamiseen.

Viper Crusher VPCH-21

Kaivinkoneet 22000-32000

VPCH-21 on ainutlaatuinen rumpumurskakauha. Tehokas purkumateriaalien murskaukseen. Murskaa tehokkaasti mm. betonia, asfalttia ja tiiliskiviä ilman tukkeutumisvaaraa.

Lue lisää

Viper Crusher VPCV-22

Kaivinkoneet 28000-40000

VPCV-22 on nykyaikainen kaksirumpuinen ja tukkeutumaton murskakauha isompiin kaivukoneisiin. Usein käytetty etenkin purkutyömailla betonin ja asfaltin sekä sekamateriaalin monipuoliseen murskaukseen.

Lue lisää

Video

Katso video betonin murskaamisesta

Tällä videolla näet VPCH-21 murskakauhamallin käsittelemässä betonia. VPCH-21 on ainutlaatuinen rumpumurskakauha, joka murskaa betonin lisäksi mm. asfalttia ja tiiliskiviä ilman tukkeutumisvaaraa.

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vipermetalin palvelut ja ratkaisut ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan materiaalinkäsittelyäsi. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Oli kyse sitten myynnistä, jälleenmyynnistä, tuoteneuvonnasta tai vaihtokoneista, voit luottaa Vipermetalin ammattitaitoon ja laatuun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!