År i branschen

20+

Produkter

30+

Återförsäljare

25+

Nöjda kunder

1000+

Vipermetal-produkter i Sverige och Norge säljs av MTT Sweden AB

MTT är din siktskopa- och krossskopaspecialist i Sverige och Norge. Genom dem kan du få alla Vipermetal-produkter till ett bra pris. Kontakta gärna MTT:s representanter, de vet hur man gör ett bra erbjudande till dig för köp av en ny produkt.

MTT är ett familjeföretag baserat i Östergötland, men med hela Sverige som arbetsfält, som sedan början av 1990-talet har hjälpt svenska entreprenörer att spara både tid och pengar genom att marknadsföra och utveckla genomtänkta och smarta lösningar med stort miljötänk.

Genom att välja MTT kan du vara säker på att göra en trygg affär som du garanterat blir nöjd med.

MTT Sweden AB

Tel: +46 (0)142-800 06
E-post: info@mttsweden.com

Gå till MTT:s hemsida

Våra tjänster

Tjänster och lösningar

Vipermetals utbud av tjänster garanterar dig omfattande stöd för dina materialhanteringsbehov. Oavsett om du letar efter ny utrustning, behöver produktrådgivning eller reservdelar, är vi här för att hjälpa dig.

Försäljning och återförsäljning

MTT är din siktskopa- och krossskopaspecialist i Sverige och Norge. Genom dem kan du få alla Vipermetal-produkter till ett bra pris. Kontakta gärna MTT:s representanter, de vet hur man gör ett bra erbjudande till dig för köp av en ny produkt.

Försäljning och återförsäljning

Produktrådgivning

Produktrådgivning är en viktig del av vår verksamhet och kan hjälpa kunder att hitta rätt produkt för sina behov. Produktrådgivningen erbjuder kunnig och personlig vägledning till kunder som söker information om våra produkter, deras egenskaper, användning och lämplighet för specifika ändamål.

Produktrådgivning

Begagnade maskiner

Letar du efter begagnade och högkvalitativa siktar eller andra begagnade maskiner? Hos oss hittar du ett brett utbud av begagnade siktar och andra begagnade maskiner för olika ändamål. Vi tar även vissa modeller i utbyte.

Begagnade maskiner

Vår historia

Rötterna i genuint intresse för teknik

Företagets verksamhet har alltid styrts av ett genuint intresse för teknik och maskiner, och den här passionen är fortfarande starkt närvarande. I centrum för allt finns tanken att varje problem också erbjuder möjligheten att lösa det. Vi vill inte stanna stilla, utan strävar ständigt efter att utvecklas i takt med den omgivande världen.

Produktutveckling med års erfarenhet

Det är viktigt för oss att agera som branschledare och utveckla de bästa möjliga lösningarna på marknaden. Kärnan i vår filosofi är att våra produkter ger verkligt mervärde i arbetet.

Produktutveckling

Egen produktion i kärnan av tillverkning och kvalitetskontroll

Vår egen produktionsanläggning möjliggör en sömlös produktutveckling och kontinuerlig produktion där intern kommunikation sker smidigt utan risk för missförstånd eller försämrad kvalitet.

Produktionsanläggning

Säkerställande av funktionalitet genom produkttestning

Våra egna testområden ger oss möjlighet att utföra mångsidiga och realistiska tester. I dessa testområden kan vi simulera olika användningsmiljöer och -förhållanden för att säkerställa prestanda och hållbarhet för våra produkter i olika arbetsuppgifter.

Produkttestning

1

Effektivitet i en klass för sig

Vipermetal-produkterna är kända för sin enastående effektivitet, vilket placerar dem i en egen klass på marknaden. Deras design och tillverkning har satsat på toppmoderna teknologier och innovationer för att du ska få bästa möjliga resultat.

2

Favorit bland proffsen

Mångsidigheten och anpassningsmöjligheterna hos Vipermetal-produkterna säkerställer att de passar perfekt för olika uppgifter och arbetsmiljöer. När du väljer en Vipermetal-siktkärl kan du lita på att du har valt en professionell lösning.

3

Tillverkad av bästa stålkvalitet

Vipermetal satsar på kvalitet och hållbarhet i tillverkningsprocessen. Endast de bästa stålkvaliteterna används i tillverkningen av produkterna, vilket garanterar deras långlivade och hållbara prestanda även i krävande förhållanden.

Internationellt fokus mot större utmaningar

Även om vi är stolta över vår inhemska produktion och entusiastiskt betjänar kunder i närområdet, riktar sig majoriteten av våra produkter mot export. Vårt återförsäljarnätverk är omfattande och pålitligt, med representanter på nästan alla kontinenter. För närvarande säljer vi våra produkter i över tjugo länder, och detta antal växer ständigt. Våra största exportmål är EU-länder och Nordamerika, men vi ser stor tillväxtpotential även på andra platser. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Mer information

Den största siktskopan vi någonsin har tillverkat tillverkades på bara sju veckor

På kundens begäran skapade vi en sållskopa som vi aldrig har tillverkat eller ens sett i verkligheten förut. Skopans volym nådde till slut imponerande 7 m³, vilket gör den till ett unikt verktyg. I den här artikeln kommer vi att berätta lite mer om arbetet relaterat till implementeringen av hinken.

Läs mer

Snö- och issållning i Nallikari Winter Village

Arbetarna i Nallikari Winter Village har tagit i bruk Vipermetals sållningskorg för snö- och issållning, vilket har visat sig vara en utmärkt lösning för tillverkning av snöiga elementblock.

Läs mer

Användningen av en siktskopa i markstabilisering ger effektivitet till markarbeten

Markstabilisering är en av de viktigaste komponenterna i markarbeten och dess effekter sträcker sig långt utöver projektets livscykel.

Läs mer

Vipermetal VPCH 21 krossskopa i riktigt arbete

T. Mäkelä Oy, en finsk entreprenör från Jyväskylä, fick ett rivningskontrakt för rivning av en fyra våningar hög betongbyggnad i centrala Finland. Tidsplanen var snäv, liksom kontraktsbeloppet.

Läs mer

Vad är Vipermetal?

Välkommen att läsa Vipermetals blogg. En länge genomtänkt idé har fått en ny form i ord och bild. Viper-bloggen syftar till att berätta mer om vilka vi är och vad vi gör.

Läs mer