VPH 3-2300 tekniset tiedot

Peruskone

 • Kaivinkone: 28000-35000
 • Pyöräkuormaaja: 18000-25000

Virtaus

 • Min – max: 180-360​ /min

Paine

 • Käyttöpaine: 210-250

Tilavuus

 • ISO/SAE: 3.0-3,4​​
 • Seulomisala: 2,0

Mitat

 • Korkeus: 1450
 • Leveys: 2650
 • Syvyys: 1650

Paino

 • Paino ilman lisävarusteita: 2750

Ominaisuudet

 • Kevyt rakenne
 • Helppo ja nopea käyttää
 • Monipuolinen terämallisto
 • Käy kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin
 • Edullinen ylläpito

Vipermetal seulakauhojen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän tarpeet ja mukavuus. Seulakauha on helppo kiinnittää ja irrottaa koneesta, mikä säästää aikaa ja vaivaa työmaalla. Lisäksi sen rakenteen kestävyys ja luotettavuus takaavat pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltotarpeet.

Terävaihtoehdot

VPH 3-2300 yhteensopivat terävaihtoehdot

Laajasta terämallistosta löytyy aina sopiva terämuoto. Terävaihtoehtoja löytyy seulontaan, kevyeen murskaukseen, sekoittamiseen, bio-ilmastointiin ja stabilointiin. Kaikkia terämalleja on saatavilla eri teräväleillä. Teräväli vaikuttaa seulotun materiaalin raekokoon.

Standard Series

Terävaihtoehto seulontaan

Standard Series on yleisesti seulontaan soveltuva vakioterä, mikä on myös eniten käytetty terämalli Vipermetal seulakauhoissa. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi mullan, kalkin, turpeen ja muiden materiaalien seulontaan.

Lue lisää

2SC

Seulontaan ja kevyeen murskaukseen

2SC on kevyesti murskaava terä kohteisiin joissa seulonnan lisäksi halutaan saavuttaa myös kevyttä murskausta pehmeille materiaaleille. Vastaava terävaihtoehto mahdollistaa laajalla skaalalla materiaalien jaekoon homogenisoinnin mahdollistaen tarkan ulostulevan jaekoon seula- murskauksen.

Lue lisää

4SC

Seulontaan ja kevyeen murskaukseen

4SC on 2SC vaihtoehtoa agressiivisempi murskaava terä pehmeille materiaaleille, kuten paakkuuntuneet materiaalit. Vastaava terävaihtoehto mahdollistaa laajalla skaalalla materiaalien jaekoon homogenisoinnin mahdollistaen tarkan ulostulevan jaekoon murskauksen.

Lue lisää

BigBlock (Welded)

Stabilointiin ja sekoitukseen

BigBlock on seulakauhojen terävaihtoehto, joka soveltuu erinomaisesti materiaalien stabilointiin ja sekoitukseen. Suuret blokit siirtävät ja osittain murskaavat materiaalia tehokkaasti suurella kapasiteetilla.

Lue lisää

BoltBlock (Bolted)

Keskikovien materiaalien murskaukseen

Bolt Block on seulakauhojen terävaihtoehto, joka soveltuu keskikovien materiaalien, kuten asfaltin, tiilen, rakennusjätteen ja kompostin tehokkaaseen murskaukseen.

Lue lisää

Crushmix

Murskaukseen ja hienontamiseen

CrushMix on seulakauhojen terävaihtoehto, joka on kehitetty asiakaslähtöisesti keskiraskaaseen ja raskaaseen murskaukseen sekä hienontamiseen.

Lue lisää

Fine Screen Grid

Järjestelmä seulontaan ja kevyeen murskaukseen

Fine Screen Grid (hienoseula) on uniikki vaihtoehto kun kauhalta halutaan monipuolisuutta. Kyseinen vaihtoehto mahdollistaa perinteistä poiketen kauhan varustamisen useilla jaekoko-sovelluksilla, jota on helppo muuttaa jopa työmaaolosuhteissa.

Lue lisää

Kuvia tuotteesta

Lisävarusteet ja tarvikkeet

VPH 3-2300 yhteensopivat lisävarusteet ja tarvikkeet

Seulakauhoihin on saatavilla kokoelma erilaisia lisävarusteita ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu parantamaan työskentelyn tehokkuutta, monipuolisuutta ja kestävyyttä erilaisissa olosuhteissa.

Seulakauhan korotuslaidat

Seulontatehokkuutta lisäävät ja hävikkiä vähentävät korotuslaidat

Vipermetal seulakauhoihin on saatavilla seulontatehokkuutta lisäävät korotuslaidat, jonka avulla seulakauhan yhdellä kertaa hallittavan materiaalin määrää voidaan kasvattaa jopa 20 %.

Lue lisää

Seulakauhan kiinnitystavat

Seulakauhojen kiinnitystavat kaivinkoneisiin ja kuormaajiin

Vipermetalin seulakauhat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan kiinnitysratkaisun. Valikoimastamme löytyvät kaikki yleisimmät kiinnitystavat kaivinkoneisiin ja kuormaajiin varmistaen yhteensopivuuden eri työkoneisiin.

Lue lisää

Vuotolinjan/tankkilinjan kompensaattori

Sovelluksiin, joissa ei ole tankkilinjan kytkentämahdollisuutta

Tankkilinjan kompensaattoria käytetään sovelluksissa, joissa ei ole tankkilinjan kytkentämahdollisuutta koneessa. Vipermetallin kehittämän venttiiliteknologian avulla tankkilinja voidaan jättää kytkemättä turvallisesti vahingoittamatta laitteen moottoreita.

Lue lisää

Hitsattava lisähuulilevy

Kulutuksen kestävyyttä seulontaan

Lisähuulilevy tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden parantaa seulakauhan kestävyyttä ja pidentää sen käyttöikää. Tämä on erityisen arvokasta tilanteissa, joissa seulakauha altistuu voimakkaalle kulumiselle tai iskuille, kuten jäistä tai kivistä materiaalia käsitellessä.

Lue lisää

Kulutuspalat seulakauhan pohjaan

Kulumiskestävyyttä kovaan käyttöön ja ääriolosuhteisiin

Seulakauhan kulutuspaloilla lisäät kauhan kulumiskestävyyttä ja täten myös seulakauhan käyttöikää. Kulutuspalat voivat olla tarpeen etenkin jos kauhaa käytetään paljon tai muuten vain kovan kulutuksen olosuhteissa.

Lue lisää

Takuu

Kaikilla Vipermetalin seulakauhoilla, murskakauhoilla ja muilla tuotteilla on tarjolla täysi tehdastakuu. Tämä takuu kattaa mahdolliset valmistusvirheet ja materiaaliviat, jotka voivat ilmetä normaalissa käytössä.

Haluatko lisätietoja tästä tuotteesta tai tehdä tarjouspyynnön?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit samalla myös tiedustella rahoitusratkaisuista, joiden avulla jaat uuden seulakauhan hankintaan liittyvät kustannukset tasaisesti sen mukanaan tuomien lisätulojen yhteydessä hyvitettäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!